Q/A'

2013-01-29 @ 22:22:12 | Postat i: Q/A'
Kommentarer (0)
Har fått så himla många kommentarer om hur, varför, osv, jag, Lina och Nathalie blev vänner igen. Tagit bort dem, för dem är på nästan varje inlägg. Vet inte ens varför ni undrar så mycket, ni har inget med det att göra. Men får väll svara ändå. 
 
Jag, L och N, blev vänner vid gympan och tog massa kort och allt verkade som att vi hade glömt bort allting som hade hänt. Jag tror jag blev vän med L när vi åt mat, men jag vet inte.
Vi började umgås efter det och bestämde för att vara den dagen. Vi pratade massa om att allt hade varit löjligt precis som alla andra bråk vi har haft. Vi tyckte att vi borde växa upp och sådant så vi tog det lugnt. Lina och Nathalie har varit dem som verkligen har stöttat mig i allting, jag kan inte säga vem som betyder mest eller så, det gör dem båda, vi kommer ha massor med bråk, men vi kommer alltid reda ut dem, vi dras liksom till varandra, låter knäppt och så, men ja. Vi umgås inte lika mycket alla 3 eftersom vi går i olika grupper och vi är inte alltid med varandra, men när vi väl är, så har vi grymt kul. Vet inte om Lina och Nathalie läser det här nu, men jag älskar er
Vill gärna nu att alla som kommenterar massa dumt, slutar upp med det, tack! 
 

Fick med frågan om när jag ska börja blogga igen.
 
Jag vet faktiskt inte, ska försöka göra mer inlägg, jag lovar. Har inte så mycket tid heller, för har skola och massa med. Men ska försöka göra mer inlägg, det lovar jag!
 
 
 
 

Bilder från i veckan -

2013-01-23 @ 18:07:00 | Postat i: foto', kärlek', vardag', vänner'
Kommentarer (0)

Courage

2013-01-18 @ 15:23:54 | Postat i: helg'
Kommentarer (0)

Hei finisar! Kom hem från skolan kl 2 städade och sånt jätte jobbigt men nu är det jätte fint hihi. Signe kommer vid ungefär 5, hämtar henne vid tågstationen. Kan lägga ut presenterna jag gav henne här sen. Ni får ha de bra så länge och så får vi se om jag kommer uppdatera i helgen. Puss.


http://pamelanieelsen.tumblr.com

2013-01-17 @ 18:05:57 | Postat i: vardag'
Kommentarer (0)
Och nu, har man skaffat tumblr, aldrig riktigt fattat hur man gjort, men nu har jag kollat lite, så förstår nog lite. 

Idag har varit en bra dag, åkte med buss till 2 studiebesök kl 8.20 på morgonen. Åkte först till Liatorps förskola, pratade lite, träffade dem små, riktigt kul var det och vi fick kex choklad hihi, åkte sen vidare tillbaka till Älmhult och åkte till Ikea aktivitetshus. Pratade massa och gick runt i hela aktivitetshuset, kan egentligen inte fatta att i Älmhult  byggdes första Ikea, Älmhult är ju egentligen bara en liten håla, enligt mig. Skulle bli en stad, hade jag hört, men vet inte. Vi fick i alla fall julmust, som jag inte tog, eftersom jag inte gillar läsk. Sen åkte vi tillbaks till skolan och åt jätte god mat, stuvade makaroner med köttbullar, mums. Tog tyvär inga kort på studiebesöken eller i skolan, så ni får nöja er med text, ska nu fortsätta göra min present till Signe som kommer imorgon, hade tänkt ge henne 2 presenter. Riktigt snäll är jag hihi. Ska i alla fall fixa den nu, och ni får ha de superbra, puss.
 

Inspiration.

2013-01-17 @ 16:53:44 | Postat i: inspiraton'
Kommentarer (0)

varför är det så att vi älskar dom som ignorerar oss och ignorerar dom som älskar oss?

2013-01-16 @ 23:51:18 | Postat i: vardag'
Kommentarer (0)
Lyssnar på musik och övar på spanska-gloserna, ska snart lägga mig. Ska på studiebesök med klassen/gruppen imorgon, så de ska bli riktigt kul. Är också riktigt trött, borde sova, men ska först ta bort mitt smink och borsta tänderna, har också planerat med Signe att hon kommer på fredag och sover över till söndag, ska bli riktigt kul + så ska hon få min present, som jag glömde ge förra gången. Vet inte om jag kommer blogga, vi får se. 
Annars hoppas ni har haft en bra dag och vi hörs imorgon, puss.
 

'xoxo gossip girl'

2013-01-16 @ 17:51:00 | Postat i: vardag'
Kommentarer (0)
Kollar just nu på Gossip girl och dricker varm chokladmjölk, mys. Ska snart träna på spanskan, tills imon. Snart helg och tror inte jag ska göra något, ska väll köpa godis, mysa med familjen och kolla film.Uppdaterar ikväll. Puss.
 

Bekännelser.

2013-01-16 @ 17:25:36 | Postat i: allt om mig'
Kommentarer (0)
+ Jag blir lätt beroende av en serie när jag väl börjat kolla.
+ Jag ääälskar choklad.
+ Har aldrig haft en finne i hela mitt liv.
+ Hatar svenska x factor & programledarna som sitter där.
+ Jag har velat klippa av hela mitt hår en gång.
+ Jag och mina föräldrar kommer ha ett hus i Rumäninen hihi.
+ Jag har videos på youtube när jag sjunger.

Kall morgon

2013-01-16 @ 08:11:34 | Postat i: vardag'
Kommentarer (0)

Godmorgon och shit vad kallt det är, fryser ihjäl och väntar på att so:n ska börja, Well, nu började den, haha. Jag är faktiskt ganska pigg, har inte varit trött någonstans sen skolan började ens, det är väll bra, i guess. Börjar om fem minuter så, bloggar senare idag, vi hörs, puss.


Imagine all the people

2013-01-15 @ 23:13:55 | Postat i: vardag'
Kommentarer (0)
Nu har jag äntligen fixat bloggen, tog ett tag, men det är väll värt det. Lyssnar just nu på musik och äter nektarin.
Ska kolla lite på gossip girl nu och sen plugga på matte-provet jag har imorgon, riktigt svårt är det, men jag ska försöka klara det i alla fall. Har 2 håltimmar imon också, kommer förmodligen blogga mycket då och bli bilder. Är snart tvungen till att lägga mig också, ska upp tidigt imon. Vi hörs imon.
puss.
 

Q/A'

2013-01-15 @ 20:41:00 | Postat i: Q/A'
Kommentarer (0)
Hur lång är du?
Jag trodde jag var 1.70, men nu är jag tydligen 1.63 :)
 
Vad fick du för betyg i alla dina ämnen? 
Jag är faktiskt ganska nöjd med dem. Kommer inte orka
skriva vad jag fick i alla, men fick väll några E, 4 D och 1 C, kanske inte världens bästa, men inget F i alla fall! c:
 
Du bloggar typ inte längre.. :( 
Nje, vet, brukar göra det, tar bort och sen skapar ny igen, rätt löjligt av mig, men, ska verkligen försöka ta tag i bloggen och uppdatera så mycket jag kan, har redan börjat få massa med läxor och prov nu också och måste tänka på det med. Men ska försöka uppdatera varje dag ett inlägg i alla fall :)
 
 

After all that i've been through, who on earth can i turn to?

2013-01-13 @ 18:20:20 | Postat i: allt om mig', helg'
Kommentarer (0)
Min bloggning har varit riktigt dålig och min design är också dålig. Får fixa det. Är riktigt usel på att blogga ibland och sometimes glömmer jag det bara. Men har i alla fall några frågor jag ska svara på. Ska fixa designen så fort som möjligt och min bloggning. Annars får ni ha de bra, puss.
 

Helt slut

2013-01-07 @ 17:56:45 | Postat i: vardag'
Kommentarer (2)
Riktigt trött och allt, orkar inte skriva allt som jag och Joanna gjorde, så, lägger ut massa bilder imorgon och text. Ska ta och tvätta bort mitt smink och sen kanske jag ska lägga mig, kan ju inte lägga mig  för tidigt. Annars, som sagt, jag gör allt imorgon om jag hinner med det. Godnatt, puss.
 

säg bara som det är

2013-01-07 @ 08:40:22 | Postat i: foto', vardag', vänner'
Kommentarer (1)
Man kan undra vad jag gör uppe nu, ska snart gå till stationen för att möta Joanna, hon skulle köpa något och jag skulle köpa några grejer, kan ta det snabbt om vad jag gjorde i helgen. 
 
Som sagt kom Alice hit i fredags. Ungefär vid, 9, 10, så åkte jag till Hässleholm för att möta henne och sedan åka tillbaks till Älmhult, vi åt hemlagad pizza som min pappa hade gjort och sen kolla vi pll och några filmer.
 
I lördags skulle hon åka hem, hände en sak, kan man säga. Men vi hann i alla fall gå en runda och gå till ikea, fick också reda på att en kniv och en sked kan fastna ihop som magnetiskt, det var coolt, så jag tog ett kort på det, som inte blev så bra, men ändå, hihi, (länkar här nere). Hon åkte hem ungefär vid 3 tiden, tack för dem två dagarna alice, riktigt kul var det! Jag gick sedan upp för att kolla på en film, alltså, Jurassic park II, riktigt bra var den, handlar om dinosaurier, osv. Kan länka trailern här nere.
 
Har nu en halvtimme på mig, Joanna är vid stationen vid 9, tror jag, haha. Lovet är slut och det är skola imorgon,  spännande, nej, men, riktigt tråkigt är det, men ändå kul att träffa vännerna. Kommer bli mycket uppdaterning, kommer förmodligen blogga från skolan med, så, håll utkik, puss.
 
 
 

when you believe in something. just fucking go for it.

2013-01-02 @ 23:23:00 | Postat i: foto'
Kommentarer (0)

God morgon

2013-01-02 @ 07:38:00 | Postat i: foto', kärlek', lov', musik', mysigt', vardag', vänner'
Kommentarer (0)
Märks att statistiken går ner när man inte uppdaterar och självklart idag har jag mycket att göra, så kommer inte kunna uppdatera bloggen så mycket idag som jag lovade. Ska städa, ta ner julgranen, duscha, fixa mitt hår som tar en evighet och säkert massa annat. Just nu lyssnar jag i alla fall på musik och jag har försökt sova men det går inte, sov ungefär 4 timmar inatt, riktigt kul. Nej, men ska ta och kolla på någon film tills pappa kommer hit, vet inte riktigt när jag ska börja blogga igen, vi får se. Ha de bra, puss.
 
love you long time ♥

GOTT NYTT ÅR FINISAR!

2013-01-01 @ 01:19:00 | Postat i: kärlek', lov', mysigt', vardag'
Kommentarer (0)
Min bloggning har inte varit så bra, har inte vetat vad jag ska skriva, har inga bilder heller för den delen. Kan inte lägga ut ett inlägg med utan en bild och känns bara dumt att lägga ut gamla bilder. Kommer förmodligen inte blogga i helgen eftersom Alice kommer hit. 
2012 har inte varit det bästa året, sämsta enligt mig, nu är det i alla fall 2013 och det ska bli det bästa året. 
Hoppas ni haft en bra kväll/natt, det blir mer uppdatering imon, lovar! 
Gott nytt år! ♥
 

RSS 2.0